TOP FOOD A/S

Top Food er en privat ejet virksomhed, som fremstiller et bredt spekter af frosne fødevareprodukter. TOP FOOD A/S afsætter direkte og gennem salgspartnere til detailhandlen – food service - storkunder, engrossalg m.m. i en række lande.

Daglig Ledelse
Den daglige leder af fabrikken er Morten Lauritsen. TOP FOOD A/S hører under Future Food A/S, der har hovedsæde i Haderslev.

Medarbejdere
TOP FOOD A/S beskæftiger 20 personer, nogle på fuldtid, andre på

Organisation
TOP FOOD A/S har en meget "flad" organisation, hvilket betyder, at vi altid går til vores opgaver med stor fleksibilitet og handlekraft. For TOP FOOD A/S er ingen opgaver, der er for store eller for små, og vi er altid villige til at deltid. Virksomhedens personale er meget erfarne og veluddannede, og har en gennemsnitlig ansættelse på mere end 10 år.
hjælpe vores kunder med specielle ønsker.

Hygiejne og kvalitet
TOP FOOD A/S har for at leve op til kundernes, myndighedernes og egne krav om hygiejne og kvalitet i produktionen, igennem mange år haft ansat en levnedsmiddeltekniker, ligesom vi har ISO 22000-godkendelse baseret på HACCP princippet. For TOP FOOD A/S er det afgørende at have et effektivt egenkontrolsystem med henblik på at sikre produkter af høj kvalitet. Egenkontrol programmet gør TOP FOOD i stand til at overvåge og dokumentere procestrin, som er kritiske for den kvaliteten af produkterne.

Udvikling og optimering
I TOP FOOD A/S arbejder vi løbende med udvikling af nye produkter, samt optimering og tilpasning af recepter og processer. Dette sker ofte i et tæt og konstruktivt samarbejde med vores kunder. Vi ser det som vores opgave at servicere kunderne så hurtigt som muligt og stiller gerne vores ekspertise og opnåede erfaring til rådighed.

HALAL
TOP FOOD A/S har gennem mange år været godkendt til produktion af HALAL-produkter. TOP FOOD A/S har et bredt produktsortiment målrettet HALAL-kunder. Vores eget HALAL-brand DANAH forhandles i en række lande, men vi udvikler også sammen med vores kunder en lang række private label produkter inden for HALAL-kategorien.

Rul til toppen